Om haven

Zen-garden er et paradis med vandfald, grotter, koi damme, store volierer med ara papegøjer og inca kakaduer, smukke stensætninger og et væld af planter, træer og blomster.

Zen-garden er en privat have der er bygget op af Jørgen gennem 35 år. Haverne passer Jørgen og hans datter Mette selv. Det er også dem der tar imod havens gæster.

Zen-garden består af to haver, den gamle have og den nye have.De er ca 24.000 kvadratmeter tilsammen. Haverne er bygget op af ca. 8000 tons store granitsten, hvad der svarer til 600 læs på en lastbil. Jørgen har rejst meget i østen, bla. himalaya hvorfra en del inspiration til havens bjergformationer er kommet.

Jørgens store passion er japanske koi karper, som kan ses i havens 4 damme. Haven har et af europas største koi anlæg med ialt 700 kubikmeter vand. Flere af havens koi karper har vundet internationale hæderspriser for deres skønhed.

Den have som vi kalder den nye have startede jørgen med at bygge i 2008 og den er stadig under udvikling. Her leges med roser, georginer, stauder, pæoner og mange andre planter og spændende træer.


Zen-garden
v/ Jørgen Nielsen
Vedde Byvej 49
4295 Stenlille

Telefon Zen-garden: Mette Nielsen 41186747

Mail: zengarden.dk@gmail.com

G.i.n catering: 40911188

Alt færden I haven er på eget ansvar og børn skal ledsages af en voksen.


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk