Om haven

Zen-garden er et paradis med vandfald, grotter, rislende åløb, smukke stensætninger og et væld af planter, træer og blomster.

Al færden i haven er på eget ansvar og børn skal ledsages af en voksen.

Zen-garden er en privat ejet have, den er bygget op af Jørgen gennem 35 år. Haven er passes i dag stadig af Jørgen og hans datter Mette. Der er ingen ansatte og det er også Jørgen eller Mette der tar imod havens gæster.

Zen-garden består af to haver, den gamle have og den nye have.De er ca 24.000 kvadratmeter tilsammen. Haverne er bygget op af ca. 8000 tons store granitsten, hvad der svarer til 600 læs på en lastbil. Jørgen har rejst meget i østen, bla. himalaya hvorfra en del inspiration til havens bjergformationer er kommet.

Jørgen har aldrig arbejdet efter en tegning, alt har han skabt efter fri fantasi. Jørgens store passion er japanske koi karper, som kan ses i havens 4 damme. Haven har et af europas største koi anlæg med ialt 700 kubikmeter vand. Flere af havens koi karper har vundet internationale hæderspriser for deres skønhed.

Den have som vi kalder den nye have startede jørgen med at bygge i 2008 og den er stadig under udvikling. Her leges med roser, georginer, stauder, pæoner og mange andre planter og spændende træer.


Zen-garden
v/ Jørgen Nielsen
Vedde Byvej 49
4295 Stenlille

Telefon Zen-garden: Mette Nielsen 41186747

Mail: zengarden.dk@gmail.com

G.i.n catering: 40911188

Alt færden I haven er på eget ansvar og børn skal ledsages af en voksen.


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk